Generelle betingelser
 
Generelle oplysninger
De fleste varer er fra egen import fra Tyskland, for at kunne holde minimumpriser.
Alle varer kan ikke være med i vores online katalog, men vi påtager os at fremskaffe stort set alt inden for elektronikindustrien. 
Hvis det er meget vigtigt at en varer svarer til billedet så kontakt os for at få dette bekræftet.
 
Bestilling
Kan ske via telefon/brev samt på Internettet. Telefonen er åben mandag-fredag mellem 8:00 & 16:00. Vores internetshop er åben hele døgnet og er en hurtig, sikker, nem og billig måde at søge oplysninger om og bestille varer hos os. Ved bestilling af varer fra dette katalog, bedes varenummer oplyst.
Ud over salg yder vi rådgivende virksomhed, fremstiller undervisningstilbehør osv.
  
Betaling
Kontokunder og kunder der bestiller med EAN-nummer: 20 dg. netto fra fakturadato. Alle momsregistrerede virksomheder/institutioner kan normalt oprettes som kontokunde. Send en e-mail til EL-SUPPLY, med oplysninger om CVR nummer/EAN nummer og alle adresseoplysninger. Vi sender en e-mail tilbage med Login og Password til hjemmesiden. I tilfælde hvor vi skal hjemtage specialkomponenter i stort antal, kan det forekomme at vi kræver forudbetaling på 50% af fakturabeløbet.
 
Privatsalg og salg til ikke kontokunder: Man kan benytte bankoverførsel, kortbetaling eller Mobilepay. Vi tager ikke gebyrer for kortbetaling på el-supply.dk. Vi anbefaler, at man benytter kortbetaling eller Mobilepay, da beløbet først hæves på kortet, når varen afsendes. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Frimærker modtages ikke som betaling. Specialkomponenter hjemtages kun ved forudbetaling. Dette betyder, at der skal være lavet en onlineordre som er betalt. Beløbet for ordren bliver kun trukket, når varen er afsendt fra os.
 
Priser
Alle priser er opgivet både eksl. og inkl. moms (parentes). Hertil lægges forsendelsesomkostning. For konto-/EAN fakturaer forbeholdes ret til at påligne et faktureringsgebyr på kr. 25,00 ved ordrer under kr. 100,00 netto. Dette gebyr opkræves kun ved kassesalg og ikke ved onlineordre.
 
Vi forbeholder os ret til at ændre priserne i takt med pris-/kurs-ændringer udefra.
Ekstra rabatter: gives i flere tilfælde. F.eks. ved rammeaftaler, større leverancer, leveringsaftaler m.m. For privatkunder vil butikspriserne typisk ligge 10-15 % højere end på nettet. Derfor kan det betale sig at bestille til afhentning i butikken via hjemmesiden, hvis du selv ønsker at afhente.
 
Priserne gælder, hvis ikke andet er angivet, for 1 stk. For metervarer (kabler o.l.) gælder, hvis ikke andet er angivet, pris pr. meter. Hvis ikke det er 1 stk. eller 1 meter, fremgår det af varebeskrivelsen.
 
Vi gør alt vi kan for at forene god service med billige priser. Vi gennemgår konstant vores priser og retter også priserne nedad. Finder du en pris, hvor vi er dyrere end sammenlignelige leverandører, så kontakt os. Måske skal vores pris rettes.
 
Levering
EL-SUPPLY anvender PostNord til at få fremsendt dine varer. Ordrerne kan enten sendes som quickbrev eller som pakkeforsendelse.  Er din ordre under kr. 250,- ekskl. moms eller 312,50 inkl. moms og fysisk kan være i et brev, kan vi sende ordren som Quickbrev (Leveringstiden for Quickbrev er normalt 1-3 hverdage efter afsendelse). Da der ikke nogen forsikring på brevforsendelser sendes dyrere ordrer normalt ikke som brev. Som regel kan vor hjemmeside selv give dig valget mellem brev/pakkeforsendelse. Er det ikke via hjemmesiden muligt at vælge brev, men vi alligevel skønner det kan lade gøre, nedregulerer vi din indbetaling til quickbrev kr. 66,- inkl. moms. (Prisen vil bliver kr. 40,- inkl. moms hvis forsendelsen vejer mindre end 100g.) 
 
Er din ordre til pakkeforsendelse skelnes der mellem privat- og erhvervspakke. Privatpakker afleveret på din adresse koster kr. 85,- inkl. moms. Privatpakker leveret til nærmest postudlevering eller pakkeboks, hvor du så selv skal afhente forsendelsen koster kr. 65,- inkl. moms. Bestiller du til levering på en erhvervsadresse er prisen kr. 80,- (inkl. moms). (Leveringstiden for pakker er 1-2 hverdage.)
 
Alle kan vælge brevforsendelse hvis muligheden er der - både private og firmaer. Kunder udenfor Danmark vil modtage en e-mail fra os med den nøjagtige pris. Kontokundebestillinger og bestillinger med EAN-nummer påføres gældende forsendelsesomkostning.
 
Bestillinger foretaget inden kl. 12:00 sendes normalt samme dag såfremt varerne er på lager. Vores forsendelser er for det meste ude indefor 1-2 hverdage efter bestilling.
 
Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives til:
 
EL-SUPPLY
Industrivej 2
3730 Nexø
Tlf: 5649 4444
salg@el-supply.dk
 
eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Har du købt flere varer hos EL-SUPPLY, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom at de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
 
Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have frav på værdien af rabatten.
 
Følger af fortrydelse
Hvis kunden udøver fortrydelsesretten i aftalen, refunderer vi alle betalinger modtaget fra kunden, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af kundens eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelsen om fortrydelse denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som kunden benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre kunden udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges kunden ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller kunden har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.
 
Kunden returnerer varerne uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor kunden har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis kunden returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
 
Kunden skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Kunden hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.
 
Beløbet du får tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun for fragtomkostningerne tilbage.
 
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale embalage. Hvis den originale embalage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 
Fortrydelsesret ved erhvervskøb
Vi tilbyder som udgangspunkt ikke fortrydelsesret i erhvervskøb.
  
Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
EL-SUPPLY
Industrivej 2
3730 Nexø
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vedlæg venligst en detaljeret beskrivelse af fejlen og eventuelt hvordan fejlen opstår.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 
Forbehold
Vi gør opmærksom på at de fleste illustrationer er nedfotograferede og ikke målfaste. Vi forbeholder os ret til at ændre priser og udbud i kataloget efter behov. Varerne forbliver vores ejendom indtil fuld betaling har fundet sted.
 
Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
 
Vi videregiver kun dine personoplysninger Postnord, for at din bestilling kan leveres. Vi videregiver ikke personoplysninger til andre end den valgte speditør. 
 
Ved betaling med  betalingskort sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. el-supply.dk har ikke adgang til dine kortoplysninger.
Vi samabejder herudover med en række andre virksomheder, som opbavarer og behandler data. Virksomhederne behandler udlukkende oplysningerne på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
 
Personoplysningerne registreres hos EL-SUPPLY og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Opbevaring sker for at administrere vores garantiforpligtelser og for at overholde dansk regnskabslov. 
  
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
 
Den dataansvarlige på el-supply.dk er EL-SUPPLY ApS.
 
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: salg@el-supply.dk
 
Det eneste der er registreret hos EL-SUPPLY, efter levering af en ordre til en ikke kontokunde, er en kopi af fakturaen i vores bogholderi. Vi kan ikke søge på navn eller adresse på ikke kontokunder efter ordren er faktureret.
 
Klageadgang for forbrugere  
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til EL-SUPPLY via salg@el-supply.dk eller via telefon 5649 4444. Hvis det ikke lykkes os, at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. (For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.)
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
 
https://naevneneshus.dk 
 
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/odr
 
Standardfortrydelsesformular  
Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.
 
Til:
EL-SUPPLY.dk
Industrivej 2
3730 Nexø
salg@el-supply.dk
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker, at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
 
___________________________________________________________
 
Bestilt den:____________________ Modtaget den: _________________
 
Forbrugerens navn:___________________________________________
 
Forbrugerens adresse:_________________________________________
 
Forbrugerens underskrift:_________________________ Dato:________
(Kun hvis formularens indhold meddeles på papir.)

Handelsbetingelserne er senest opdateret 15.02.2023