EL-SUPPLY FIRMAPROFIL

Ejerforhold:
EL-SUPPLY ApS SE nr.: (CVR NR./ VAT NR.) 43771469.

Firmadata:
EL-SUPPLY er både et Internet firma og en lokal butik. Vi har både detail- og engrossalg. Vi sælger både til privatkunder, erhverv og offentlige institutioner.
Firmaadressen er: Industrivej 2 - 3730 Nexø. Vi er normalt 3-4 personer beskæftiget i firmaet da vi også har produktion og udvikling (se dette).

Bankforbindelser:
Nordea: Rønne afd. Konto nr.: 0658 9028220186
(IBAN: DK3320009028220186 Swift:NDEADKKK)
 
EL-SUPPLY’s historie:
Firmaet blev startet i begyndelsen af 70’erne med navnet HILDEN ELECTRONICs. I 1986 overtog Kurt Tranberg firmaet og har gradvist udvidet det siden. I 1990 opkøbtes firmaet ”ELEKTRONIKLÆRENES FÆLLESINDKØB”
Og samtidigt ændrede vi firmanavnet til EL-SUPPLY.
I dag lagerføres omkring 20.000 varenumre. Derudover er vi forhandlere af bl.a. Monacor og Velleman samt en del andre varemærker.
31/1-2023 gik Kurt Tranberg på pension. Firmaet blev overtaget af EL-SUPPLY ApS og kører videre.
 

Produktion og udvikling:
EL-SUPPLY udvikler og producer elektroniske kredsløb både for os selv og som underleverandør. Vi kan medvirke i hele processen fra ide til færdigt produkt. Vi har udstyr til lodning og montage af leadede og SMD komponenter.
Hos os får du en kvalificeret hjælp igennem hele processen til en yderst favorabel pris.
Vores speciale er automatik og styringskredsløb til industrien og servicebranchen. Vi har også stor ekspertise i DC/DC konvertere og strømforsyninger.
Vi er meget hurtige til at udvikle prototyper og kører en grundig dialog med kunden for at sikre et vellykket produkt fra start. Vi hjælper også gerne med valg af kabinet, design og tryk .

Firmapolitik:
Vi bestræber os på at holde markedets laveste priser, have den hurtigste leveringstid og yde den bedste service.
Vi er altid villige til at høre forslag til forbedringer fra vores kunder. Brug gerne vores e-mail.
Hvis du mangler noget vi ikke har på hjemmesiden er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv gerne antal på din forespørgsel, da leverandøren kan være forskellig alt efter mængde. Send os en e-mail med din forespørgsel.